SA "UNITED CHEMICAL GROUP" este o echipă profesionistă de chimiști, biologi, ingineri și tehnicieni.
Suntem specializați în producerea și vânzarea de materii prime chimice și reactivi pentru întreprinderi industriale și alimentare. Oferim servicii de inginerie pentru tratarea apei și prelucrarea cazanelor, precum și servicii în domeniul ajustării și curățării echipamentelor de schimb de căldură. Producem reactivi pentru osmoza inversă. Tehnologiile noastre sunt instalate și operate în complexe termice și energetice, în industria alimentară și chimică pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
Oferim un ciclu complet de servicii de inginerie.
Inspectarea obiectului. Selectarea echipamentului. Elaborarea și testarea tehnologiilor. Instalarea, reglarea și deservirea în garanție a echipamentelor. Furnizarea consumabilelor, componentelor și pieselor de schimb. Școlarizarea și instruirea privind funcționarea echipamentelor noastre
admin-ajax (2)
Licență pentru efectuarea lucrărilor de instalare și punere în funcțiune nr. OI ESI-1270/0721 din data de 05.10.2020. Certificatul companiei: nr. 1002600023482
admin-ajax (3)
Compania SA "UNITED CHEMICAL GROUP" este o întreprindere modernă înalt tehnologizată, înființată în 1995 în Republica Moldova. În prezent, compania este lider la numărul de soluții gata de utilizare în domeniul tratării apei, utilizând cele mai avansate tehnologii.
цу
Materiile prime de calitate pentru producere sunt achiziționate direct de la producător. Controlul calității materiilor prime recepționate și a produselor fabricate se efectuează într-un laborator chimic acreditat și certificat, dotat cu echipamente moderne de laborator.
INDUSTRIA ENERGETICĂ
Deoxidanți. Inhibitori complecși de coroziune și depuneri de calcar. Inhibitori de coroziune ai liniilor tractului abur-condens. Reagenți de spălare. Reagenți pentru conservarea echipamentelor termice și electrice. Reagenți pentru tratamentul sistemelor de răcire circulante. Biocide. Acid sulfuric. Acid clorhidric
INDUSTRIA ALIMENTARĂ
Acid fosforic. Bicarbonat de sodiu. Pirofosfat de sodiu. Sare alimentară. Sulfat de fier. Nitrit de sodiu. Nitrat de sodiu. pH minus 2 (acid clorhidric 18%). pH minus 1 (acid sulfuric 50%). Perlită. Sare tabletată. Cărbune activat. Reagenți pentru osmoza inversă. Bentonită.
AGRICULTURĂ
pH minus 2 (acid clorhidric 18 %). Acid fosforic. Acid azotic. pH minus 1 (acid sulfuric 50%). Bicarbonat de sodiu. Borax. Uree. Hipoclorit de calciu. Glicerol. Soda caustica 98 %. Ceara artificiala P2. Sulfat de magneziu. Sulfat de zinc. Var. Metabisulfit.
PRODUCEREA LUMÂNĂRILOR
Fitil din lemn pentru lumânări. Ceara de cocos. Ceara de soia. Pigment argint perlat. Gel de lumanari. Acid stearic pentru lumânări. Ceara WAX 711. Ceara WAX 511. Fir pentru fitil. O gamă largă de aromatizatori pentru realizarea lumânărilor decorative. Coloranți . Parafină.
APICULTURĂ
Sodă caustică. Acid formic. Peroxid de hidrogen 35 %. Ceara artificiala P2.
FABRICI DE PĂSĂRI
Peroxid de hidrogen 35 %. Reagenți care inhibă mirosurile. Reagenți pentru osmoza inversă.
FERME ȘI ABATOARE DE PORCI
pH minus 2 (acid clorhidric 18 %). Glicerol. Propilenglicol. Reagenți care inhibă mirosurile.
APĂ-CANAL
Coagulanți. Floculanți. Materiale filtrante Dezinfectanți pe bază de clor. Reagenți ai mărcii VTIAMIN pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute.
STAȚII DE PURIFICARE
Coagulanți. Floculanți. Reagenți penrtu inhibarea mirosurilor.
Все категории
НАШИ ПРЕИМУЩЕСТВА
admin-ajax (14)
COOPERAREA CU COMPANIILE PRINCIPALE DIN RAMURĂ
admin-ajax (16)
PĂSTRAREA ECOLOGICITĂȚII PROCESULUI
admin-ajax (13) — копия
OPȚIUNI AVANSATE ALE SOLUȚIILOR INGINEREȘTI
admin-ajax (15)
SUPORT TEHNIC COMPLET AL SOLUȚIILOR IMPLEMENTATE
Свяжитесь с нами
Adresa: mun. Chisinau, str. G. Tudor 5, of. 208 / Șoseaua Muncești 605
Или напишите нам: